top of page

Over Brand-A

JOUW ROTS IN DE

#BRANDING

Brand-A is een knipoog naar mijn naam & verwijst

naar mijn liefde voor merken. 

Aangenaam, ik ben Brenda. Brand-A is sinds 2017 mijn bedrijf. Als zelfstandig ondernemer help ik bedrijven, groot en klein, om het maximale uit hun marketinginspanningen te halen. Daarbij begin ik altijd bij het merk, want daar ligt de echte kracht verscholen. Door dicht bij de kern van het bedrijf te blijven maak ik een strategie die gericht is op authentieke en krachtige marketing-communicatie met de doelen altijd helder in het vizier. Het hebben van een sterk merk en imago was nog nooit zo belangrijk als nu. Een sterk merk is de basis van je verdere marketing-communicatiedoelen.

_GVL3152.jpg

Wat breng ik mee?

Ruim 11 jaar relevante kennis en ervaring op het gebied van branding, marketing, content. Zowel online als offline. Opgedaan bij diverse bureaus en (internationale) organisaties in Noord-Nederland. Met deze kennis en ervaring help ik jouw bedrijf impact te maken en groeien, de juiste doelgroepen te prikkelen en activeren met precies de juiste content op het juiste moment.

Nadenken over jouw merk doe ik het allerliefst. Vanuit de organisatie en haar doelstellingen naar branding, marketing en resultaat. Met content die raakt, informeert, activeert…

 

Brand-A maakt concrete marketingstrategieën en praktische, werkbare marketingcommunicatieplannen. Haarscherpe (her)positioneringen en effectieve contentplannen, voor als je echt wilt scoren met content. Branding, marketing en content versterken elkaar.

 

Tot slot geef ik ook trainingen en workshops op dit gebied. Liever 1-op-1? Dan is coaching ook een mogelijkheid.

Start met branding. Zet je merk op de eerste plek!

BarbaraTrienen__Limesquare_Sfeer_0093101

"Samenwerken met Brenda is erg prettig, omdat zij de extra schakel is tussen de klant en ons en daarin de rust en het overzicht bewaart voor beide partijen. Door haar expertise kan ze inhoudelijk goed meedenken. Onze samenwerking zorgt voor een beter resultaat voor de klant."

—  Mareille Raeimakers - Manager Online Limesquare

HvdS_Logo-basis_rgb.jpg
Agrico.png
Tekengebied 1.png
wagenborg.png
Daarom.png
adam-solomon-WHUDOzd5IYU-unsplash.jpg

Wil je meer over Brand-A weten? neem dan contact op!

bottom of page